Хмельницька область приваблює інвестиційних партнерів.

1397

Хмельниччина продовжує утримувати позиції лідера у збиранні зернових. Наша аграрна область  з привабливим інвестиційним кліматом  цікавить іноземних інвесторів. Минулоріч тут  було створено 54 нових підприємства, основна частина з яких займаються переробкою сировини.

Хмельницька область цікавить іноземних інвесторів. Проте вкладати гроші партнери з-за кордону  готові в успішні проекти. Та частка вітчизняного капіталу на Поділлі значна. Основна частина підприємств області, а це більше 60 відсотків , представляють переробну галузь.  Майже 20 відсотків складають суб’єкти господарювання харчової промисловості.  Цього року заплановане створення декількох підприємств, зокрема у Ярмолинецькому районі.

Проте район досі не використав більше мільйона гривень на розвиток територій. Поряд з інвестиційними здобутками показником розвитку району є відсутність заборгованості із заробітної плати.

На сьогодні економіку Хмельниччини інвестують представники 38 країн. Зовнішньоторговельні операції проводились з партнерами з 95 країн світу. Найбільше експортувалися товари до Німеччини та Польщі .

                                                                    

" " " "