Закуплена техніка, відремонтовані дороги та водогін.

918

Закуплена техніка, відремонтовані дороги та водогін. Те, чим нині пишається Новоушицька об’єднана територіальна громада. З часу децентралізації місцевий бюджет дозволив займатися проблемами саме громади. На базі підприємства «Комунальник» вдалося створити 29 нових робочих місць. Люди. Які там працюють, відремонтували дороги місцевого за загального значення та відновили ремонтні роботи місцевого водогону.

Децентралізація в Новоушицькій територіальній громаді відкрила можливості створення нових робочих місць. На базі підприємства «Комунальник» було відкрито 29 вакансій. Нині вже 50 робітників обслуговують усю територіальну громаду.

Також на потреби громади була закуплена нова комунальна техніка. Вона полегшує життя жителів селищ об’єднаної територіальної громади.

Відремонтували і вже стару комунальну техніку.

Також у Новій Ушиці ремонтують водогін, будівництво якого розпочалося ще в  1992-у році. А цього року завдяки співфінансуванню громади і фонду регіонального розвитку проблема буде вирішена.

Встигли в громаді і відремонтувати дороги. На оновлених ділянках з’являється розмітка, облаштовується бордюри. Звісно, робота триває і досі.

" " " "