Хмельницькі баскетболістки провели першу домашню гру у вищій лізі

1129

Брак зіграності та особистої майстерності кожного гравця. Хмельницькі баскетболістки провели першу домашню гру у вищій лізі. У спортивному залі Політехнічного коледжу наші дівчата приймали суперниць з Рівного.

У Політехнічному коледжі потрохи збираються вболівальники. Попереду – чотири чверті запеклої боротьби, тому їх підтримка неабияк важлива.

У нещодавно створеної жіночої команди «Хмельницький» – перша домашня гра у вищій лізі. У спортивному залі Політехнічного коледжу наші дівчата приймають суперниць з Рівного.

Тож, рівненський суперник – непростий і грати з ним набагато важче, аніж з львів’янками, котрих у першому виїзному матчі хмельничанки переграли. Удома здолати рівнянок нашим дівчатам так і не вдалося.

Для рівненської команди виїзна гра у Хмельницькому була першою у цьогорічному сезоні і досить вдалою. Про це свідчить і рахунок 94 на 43. Хмельничанкам у домашньому матчі не вистачило зіграності та особистої майстерності кожного гравця. Та попри це, наші дівчата не розчаровуються, адже, переконані, поразка також вчить, а досвід набувається з часом.

" " " "