Хмельницькі джитсери – другі у Львові

863

Чотири золотих нагороди, сім срібних медалей та шість бронзових. З таким здобутком хмельницькі джитсери повернулися з відкритого чемпіонату Львівщини з бразильського джиу-джитсу. Загалом з 24-ох спортсменів 17-ь виходили на п’єдестал. Тим самим наші бійці зайняли друге командне місце, пропустивши попереду збірну Івано-Франківська.

Нещодавно хмельницькі джитсери взяли участь у відкритому чемпіонаті Львівщини з бразильського джиу-джитсу. З 24-ох спортсменів, саме стільки представляли Хмельниччину, 17-ь повернулися з нагородами – чотири золотих, сім срібних та шість бронзових медалей. Тим самим наші бійці зайняли друге командне місце, пропустивши попереду збірну Івано-Франківська.

Як і команда, на другій сходинці зупинився Назар Маслянко. Фінал, каже джитсер, програв сильнішому супернику.

Срібло львівського чемпіонату привіз і Артем Коник. Свої помилки, каже спортсмен, знає, а відтак працюватиме над їх вирішенням.

Соня Сирота також виборола срібло, а якби не поспішила – стала б чемпіонкою. Втім дівчина не розчаровується, натомість, запевняє, поразка ще більше мотивує працювати над собою.

А показати себе хмельничани зможуть зовсім скоро. Якщо у цьому чемпіонаті наші бійці були львівськими гостями, то вже 31-го березня та 1-го квітня прийматимуть джитсерів у себе.

" " " "