Хмельницькі футболісти стали другими у Каталонії

1389

Попереду лише Італія. Хмельницькі спортсмени повернулися з нагородами з футбольного турніру у Каталонії. Цьогорічні молодіжні змагання у сонячній Іспанії – ювілейні, тридцять п’яті, щоправда хмельничани заявили про себе тільки втретє. На першому чемпіонаті юні футболісти були восьмими, минулоріч – шостими, а цього року навіть дійшли до фіналу. На жаль, у вирішальному поєдинку юні гравці поступилися Італійській академії, втім, окрім другого місця, додому привезли ще одну важливу нагороду.

Це хмельничани відзначилися у Іспанії. На ювілейному, тридцять п’ятому кубку Каталонії з футболу наші спортсмени зупинилися за крок до чемпіонства. Попереду юні гравці пропустили тільки Італійську академію. Та попри поразку, каже тренер Сергій Туз, виклалися на всі сто відсотків.

А загалом участь у цьогорічному кубку взяли кілька десятків країн та майже сотня команд. Дитячі поєдинки точилися аж у десяти вікових категоріях. Україну ж представляли тільки хмельничани – дві команди юнаків 2007 року народження.

Цьогоріч у Каталонії хмельничани заявили про себе втретє. На першому чемпіонаті юні футболісти були восьмими, минулоріч – шостими, а цього року подолали кілька сходинок угору – стали четвертими та другими.

Цього ж року, окрім другого місця, хмельничани привезли ще одну важливу нагороду. Воротар команди Єгор Клименко став кращим у турнірі.

А тому, кажуть футболісти, результат, якого досягли, – це робота усієї команди – воротаря, польових гравців та, у першу чергу, тренера. Наразі – у всієї команди заслужений відпочинок, а потім знову до тренувань, аби наступного року за крок до нагород не зупинитися.

" " " "