Хмельницькі копи зловили серійного крадія

1256

Хмельницькі копи зловили серійного крадія. Досвідчений 50-річний кам’янчанин, котрий спеціалізувався на викраденнях авто і з авто, попався в дворі одного з дворів обласного центру. Там зловмисник встиг потягнути три акумулятори із припаркованих авто. Більше не встиг. Бо попався в руки патрульним.

Про те, що в дворі по Франка, 55 хтось з ліхтариком лізе до автомобілів правоохоронцям повідомили люди. На місце події одразу відправили патруль. Лишень приїхавши, копи одразу запримітили невідомого. Чоловік, щойно побачив людей у формі, пришвидшив крок. Поліцейські кинулись наздоганяти невідомого. Коли спіймали, останній розповів – в дворі полює на макулатуру. А, от, представитись категорично відмовився. Зважаючи на це, правоохоронці вирішили обшукати незнайомця.

Після такого зізнання, патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу. Пізніше слідство встановить, дана крадіжка – далеко не перша, скоєна зловмисником. Чоловік – злодій із багаторічним стажем. Навіть на момент затримання він перебував у статусі підсудного у двох кримінальних провадженнях. Наразі йому оголосили про ще одну підозру.

Правоохоронці натякають, дане кримінальне провадження – не останнє для чоловіка. Після проведення у нього санкціонованого обшуку у Кам’янці-Подільському було виявлено ще понад сотню крадених речей – це і велосипеди, і будівельні та слюсарні інструменти, автомобільні акумулятори, моторні мастила тощо

 

" " " "