Хмельницькі новаторівки удома приймали запорізьку «Орбіту»

769

Багато боротьби біля сітки та брак досвіду. Хмельницькі новаторівки, котрі займають третю сходинку в чемпіонаті України з волейболу, удома приймали запорізьку «Орбіту» – суперника, що на щабель вище. Обидва матчі десятого туру видалися досить нервовими та напруженими, втім закінчилися з однаковим результатом.

Брак досвіду, демонстрація характеру та багато боротьби біля сітки. Таким видався десятий тур жіночої волейбольної Суперліги. У рідних стінах хмельницькі новаторівки приймали запорізьку «Орбіту».

«Орбіта» – суперник сильний та досвідчений. Наразі запорізькі дівчата займають другу сходинку турніру. Хмельницькі волейболістки – на щабель нижче.

Тож дати бій запорізьким суперницям хмельничанки не зуміли. Обидва матчі десятого туру хоч і видалися нервовими та напруженими, втім закінчилися з однаковим результатом. Двічі з рахунком 3:1 перемогу святкували гості. Наступний поєдинок запорізька «Орбіта» проведе проти «Хіміка», а хмельничанки поїдуть у гості до вінницьких волейболісток.

Через вихідні, а саме 8-го та 9-го лютого хмельницькі новаторівки зіграють на виїзді. У Вінниці їх прийматиме «Білозгар-Медуніверситет» – команда, що займає четверту сходинку турніру.

 

 

" " " "