Хмельницькі «новаторівці» – знову кращі!

964

Недитячі емоції, перші матчі просто неба та перемога за пенальті. Хмельницькі «новаторівці» вибороли два весняних кубки з міні-футболу. Золоті нагороди юні гравці привезли з Моршина Львівської області та з Кременця, що на Тернопільщині.

Хмельницькі «новаторівці» – знову у турнірах і, традиційно, – кращі. Так, лише за кілька днів юні гравці вибороли два весняних кубки, тим самим продовжили свою переможну футбольну весну. Першу нагороду привезли з Моршина Львівської області. Туди, до слова, навідалися аж дві команди – 2008-го та 2009-го років народження. Останні і стали чемпіонами.

А ось футболісти 2010-го року народження перше місце привезли з Кременця, що на Тернопільщині. Стати чемпіоном, кажуть «новаторівці», було непросто, про що свідчить перемога за пенальті.

Та це – не усі весняні нагороди «Новатора». Так, з медалями юні футболісти повернулися зі Смиги, що на Рівненщині, а у Вінниці продовжують боротьбу за нагороди.

До того ж, весняні турніри – гарний старт для літніх перемог. Перше, кажуть новаторівці, до чого готуються, – традиційний червневий кубок Буковелі.

" " " "