Кубок Дроздова продовжується

1097

Дорослі, студенти та навіть школярі. У Хмельницькому завершується регулярний чемпіонат Кубку Дроздова. На право замкнути четвірку найсильніших команд претендують «Мохіто» та «Феміда». Переможець цієї гри продовжить боротьбу за комплект нагород,  а ось збірна, яка зазнає поразки, ще позмагається, втім не за медалі.

У Хмельницькому завершується друге коло регулярного чемпіонату Кубку Дроздова. Саме воно і визначить четвірку найсильніших команд турніру, щоправда хто гратиме у фіналі чотирьох можна було побачити ще з першого туру.

Без сенсацій, турнірну таблицю очолює «Новатор». А ось за право замкнути четвірку найсильніших команд розгорнулася неабияка боротьба. На спортивному майданчику зійшлися «Мохіто» та «Феміда».

А відповідно продовжить боротьбу за комплект нагород Кубку Дроздова. Самі ж мохітівці задоволені, мовляв у четвірці найсильніших грають вперше.

А тому, кажуть «Мохіто», на перемогу не претендують, радше воліють випробувати себе. Фактично те ж завдання і у «Феміди». До слова, цього року у команді – зміни. Тепер основний склад це – школярі та студенти.

Поєдинок між «Мохіто» та «Фемідою» був один із заключних, адже визначив четвертого фіналіста. Так за звання переможця змагатимуться «Новатор», «Метеор», «ХНУ» та «Мохіто». А ось хто виграє Кубок Дроздова цього року буде відомо у середині травня.

" " " "