Хмельницькі патрульні навчали дітей тактичній підготовці

1226

Спорт – як спосіб життя. Патрульні поліцейські Хмельницького навчали дітей азам тактичної та функціональної підготовки. Перед заняттям, звісно, поліціянти провели розминку, а вже потім ознайомили плоскирівців з прийомами повалення та застосування фізичної сили. Фактично показали патрульні, як діють самі при затриманні порушника.

Нещодавно хмельницькі патрульні спробували себе у якості тренерів. Так, для дітей місцеві поліціянти провели тренування з тактичної та функціональної підготовки.

Як годиться, перед заняттям поліціянти провели розминку, а вже потім демонстрували прийоми повалення та застосування фізичної сили.

При затриманні порушника ці прийоми патрульні застосовують чи не щоденно. Сьогодні ж зі своєю роботою взялися знайомити вихованців «Плоскирова». А ось серед них, до слова, – діти абсолютно різного віку і не тільки початківці, а й жовті, сині та навіть чорні пояси з військово-спортивного багатоборства.

Робота патрульних дітям до вподоби, щоправда чи обрати її як майбутню – поки що вагаються. Мовляв, попереду ще роки і роки навчання, а тому крапки над «і» розставляти зарано. Щодо самого тренування – оцінюють на відмінно.

Як підсумок – задоволені усі, адже патрульні та діти насправді подружилися. Разом з тим, останні від організаторів отримали символічні подарунки – тематичні листівки, магніти та флікери.

 

 

" " " "