Хмельницькі патрульні по гарячих слідах затримали грабіжника

1106

Поцупив гроші і втік. Хмельницькі патрульні по гарячих слідах затримали грабіжника. Орудував горе-злодій у одному з готелів міста. Спочатку він винайняв номер, познайомився з сусідом, котрий зупинився у тому ж комплексі, а потім чоловіки вирішили зміцнити дружбу алкоголем. За чарчиною крадій до горла новоспеченого товариша приклав ножа, далі забрав кругленьку суму та накивав п’ятами. За лічені години зловмисника затримали патрульні.

Якщо у суботу, 7-го липня більшість містян святкували Купала, то ось цей молодик працював по-чорному. Зупинився він у одному з готелів міста і фактично одразу взявся до роботи – обчистив сусіда, котрий у тому ж готелі винаймав номер.

З місця події чоловік одразу накивав п’ятами. Єдине, чого не врахував, – камери спостереження. Саме з них патрульні взяли особливі прикмети злодія, а на перехресті Прибузької та Кам’янецької за цими прикметами впізнали грабіжника.

Не вагаючись, копи затримали злодія, а так, як чоловік поводив себе буйно – то прийшлося ще й викликали підмогу.

Як виявилося згодом, чоловік був таким хоробрим, бо добряче хильнув, ба більше у справах кримінальних він – вже бувалий.

Далі грабіжника доставили до відділку поліції, наразі справою займаються слідчі. Щодо патрульних, то в Інни Фомової, до прикладу, це було перше затримання. Дівчина у поліції нещодавно, втім із завданням впоралася на відмінно, за що і отримала подяку. А ось у Романа Огородніка таких затримань вже більше десяти. Подекуди складається враження, що злодії до копа самі липнуть, втім, каже Роман, у такій справі надважливе спілкування.

" " " "