Хмельницькі патрульні відзначили кращих працівників

1188

До третього дня народження. Хмельницькі патрульні відзначили кращих працівників Управління. Фото шістнадцятьох копів розмістили на дошці пошани. За три роки діяльності патрульних зона поваги в Управлінні з’явилася вперше. Її розташували на першому поверсі, аби кожен, хто входить, одразу ж бачив гордість хмельницької поліції. Першими, хто потрапив на дошку пошани, стали як начальники відділів, так і лінійні правоохоронці. Наступного року, а точніше 26-го грудня, бо ж тоді патрульні святкуватимуть четверту річницю діяльності, цьогорічні світлини замінять новими обличчями.

Тисячі затриманих правопорушників, сотні розкритих злочинів та десятки врятованих життів. Хмельницькі патрульні відзначили третій день народження. Офіційне святкування третьої річниці розпочалося у Головному управлінні Нацполіції.

У Головному управлінні Нацполіції відзначили кращих хмельницьких копів, а вже в Управлінні патрульної поліції фото шістнадцятьох правоохоронців розмістили на дошці пошани.

За три роки діяльності дошка пошани у патрульних з’явилася вперше. Її розташували на першому поверсі, аби кожен, хто входить, одразу ж бачив гордість хмельницької поліції. Першими, хто потрапив до зони поваги, стали як начальники відділів, так і лінійні правоохоронці.

Одним з шістнадцятьох найкращих полісменів стала Олена Завацька. До лав  патрульних вона приєдналася тільки у березні цього року, втім навіть за короткий проміжок часу зарекомендувала себе добре. Те, що її фото розмістили на дошці пошани, каже дівчина, для неї стало приємною несподіванкою.

Фото шістнадцятьох найкращих полісменів на дошці пошани будуть до наступного року, а точніше до 26-го грудня. На четверту річницю служби патрульних цьогорічні світлини замінять новими обличчями. Тетяна Кукуріка, Ігор Плішка. Головні новини Хмельниччини.

" " " "