Хмельницькі патрульні затримали злодія

1332

Попався на гарячому. У Хмельницькому патрульні поліцейські упіймали  чоловіка, котрий крав керамічну плитку. З підвалу будинку на вулиці Мазура підприємливий злодій виніс шість упаковок кахлів і, ймовірно, прибрав би до рук, якби не очевидець. Мешканець будинку, в підвалі якого і орудував горе-крадій, викликав патруль. Поліціянти після двогодинної засідки метикуватого злодія затримали.

Цієї ночі у Хмельницькому патрульні затримали чоловіка, котрий крав керамічну плитку. Орудував злодій у підвалі будинку, що на вулиці Мазура. Звідти чоловік виніс шість упаковок кахлів і, ймовірно, прибрав би до рук, якби не очевидець. Угледівши крадія, той подзвонив на 102.

Далі патрульні зв’язалися з очевидцем. Той вказав особливі прикмети злодія і напрямок, куди він зносив крадене майно.

А, відтак, припустили патрульні, злодій за «легкою наживою» повернеться. Далі все було як у кіно. Очевидець чатував на крадія з власного балкону, двоє патрульних влаштували засідку. Чекати довелося трішки більше години.

Побачивши чоловіка, патрульні одразу ж кинулися у погоню.

Угледівши та й почувши копів, злодій залишив награбоване та почав втікати.

Далеко втекти не вдалося – за лічені хвилини злодій вже був у кайданках.

А ось очевидець, до слова, тієї ночі очей не зімкнув. Чоловік допомагав копам як міг. Самі ж поліціянти запевняють, якби не він – впоратися було б набагато важче.

 

" " " "