Хмельницькі «пересічники» знову на Майдані

1220

Одні під Верховну Раду, інші – під обласну адміністрацію. Хмельницькі власники авто на єврономерах знову вийшли на Майдан Незалежності. Так чоловіки підтримали своїх колег, котрі, до слова, зараз мітингують у Києві. Вимоги у «пересічників» незмінні – доступне розмитнення та якісні дороги.

Це сьогоднішня столиця. Сюди з’їхалися тисячі «пересічників» зі всієї країни. Вимоги у власників авто на єврономерах незмінні – доступне розмитнення та якісні дороги. А це вже Майдан Незалежності у Хмельницькому. Близько півтора десятка тих, хто не поїхав до Києва та таксисти приїхали під обласну адміністрацію. Чоловіки підтримують своїх колег та вимагають того ж.

А ще вимагають того, що й так би мало бути – доріг.

Власне, через те, що маємо такі дороги, той маємо такі автівки, каже пан Петро. І додає, у Європі автомобілі куди надійніші.

Тому й, каже, своє авто купував за кордоном. Причини очевидні – надійність та головне, така автівка у Європі в рази дешевша.

Аби так їздив кожен, кажуть у «Євро силі», під стінами адміністрацій чи Верховної ради стоятимуть безстроково. Адже, переконані, українці гідні хороших автомобілів.

 

" " " "