Хмельницькі рукопашники відкрили новий спортивний рік

1124

Новий спортивний сезон – відкрито! У Хмельницькому відбувся кваліфікаційний чемпіонат міста з рукопашного бою. Для бійців це – перші змагання календарного року і традиційно розпочалися вони з нагородження кращих спортсменів, до слова, минулоріч їх було більше двох десятків. Разом з тим хмельницькі та старокостянтинівські самсонівці поділилися планами на новий бійцівський сезон.

Хмельницькі рукопашники відкрили новий спортивний сезон. Так нещодавно в обласному центрі відбувся кваліфікаційний чемпіонат міста з рукопашного бою. Для бійців це – перші змагання календарного року.

Традиційно, початок нового сезону розпочинається з підбиття підсумків та нагородження кращих спортсменів, до слова, минулоріч їх було більше двох десятків. А ось потрапити у цей список непросто. Для цього потрібно днями потіти у спортзалі та на всі сто викладатися на змаганнях.

У своїй категорії Денис Федюнін – не просто кращий, а найкращий. Почесний кубок самсонівців юнак отримує не вперше, втім саме минулорічний трофей – найдорожчий.

Окрім нагородження найкращих, хмельницькі самсонівці поділилися планами на новий бійцівський сезон. Кажуть, у 2018-му поїздок та перемог буде ще більше.

Ну, а поки що самсонівці запрошують до себе. Вже цими вихідними, 11-го лютого, у Хмельницькому відбудеться відкритий чемпіонат області з рукопашного бою.

 

" " " "