Хмельницькі рятувальники розповіли про безпечне святкування Новорічних свят

723

Новорічні та Різдвяні свята — це завжди очікування якоїсь казки. Проте часом в ці дні за веселощами та розвагами люди забувають про елементарні правила безпеки. Порушуючи вимоги встановлення ялинки та використання піротехнічних виробів, люди тим самим провокують виникнення пожеж у власних домівках. Хмельницькі рятувальники відвідують усі дитячі садочки міста, щоб розповісти вихователям та дітям про правила безпеки під час новорічних ранків.

Поки дітлашня готується до святкового ранку та вчить пісеньки для діда Мороза, хмельницькі рятувальника слідкують, аби дитячі свята пройшли безпечно та весело. Нині надзвичайники навідались до вихованців дитячого садочку «Журавлик».

Очільниця закладу каже, про безпеку у садочку дбають. З працівниками проводять інструктажі, а ялинку встановлюють за усіма необхідними правилами.

Вогнеборці наголошують, саме дотримання простих протипожежних заходів сприятиме тому, що новорічні та різдвяні свята пройдуть весело, а головне безпечно. Готуючись до свят, варто не забувати про правила встановлення новорічної ялинки, вибору електрогірлянд та піротехнічних виробів. Крім того, необхідно також стежити за дітьми і не дозволяти їм гратися з піротехнікою чи відкритим вогнем.  Рятувальники закликають привчати малюків до правил безпеки якомога раніше.

" " " "