А ви б хотіли, аби ваш будинок обслуговували за допомогою такої котельні?

901

У Хмельницькому відкрили ще одну автономну котельню. Цього разу на вулиці Прибузькій. Вона – четверта за рік і 23-тя за ліком в обласному центрі. Саме ця котельня постачатиме гарячу воду до 5 будинків, як твердять в теплокомуненерго, економно та якісно. Її, як і решту, відкрили відповідно до програми децентралізації гарячого водопостачання, котра давно вже діє у Хмельницькому.

Ось так легко і просто вмикається це диво техніки – автоматизована автономна котельня. Вона – цілком незалежна і не потребує рук, нагріває воду за 5 хвилин і економить міському бюджету чимало коштів.

До прикладу, сьогодні одна гігакалорія, а це – норма тепла, котрої вистачить на місячне опалення квартири у 60 квадратів, в місті вартує ледь менше ніж півтори тисячі. Для порівняння у Шепетівці – понад дві тисячі гривень.

Для того, аби в майбутньому економити, потрібно сьогодні вкладати. Міському бюджету така котельня влетіла в копійку – на неї виділили один мільйон сто тисяч гривень плюс чотириста тисяч затратило підприємство. Керівник «Теплокомуненерго» як і міський голова впевнений, результат того вартий. Ось ця котельня, до прикладу, допоможе надавати якісну послугу понад 1000 городян.

В Теплокомуненерго додають, така котельня в місті – не єдина – їх уже 23. Усіх їх встановили в рамках програми децентралізації гарячого водопостачання.

Цьогоріч силами міського бюджету та комунального підприємства в місті встановили 4 таких котельні. Мер обласного центру запевняє, темпи збавляти не збираються.

" " " "