Хмельницькі самсонівці знову відзначилися

1440

Сильні суперники, велика конкуренція, чудова організація та безцінний досвід. Хмельницькі самсонівці знову відзначилися на Чемпіонаті України з рукопашного бою серед школярів. Цього разу одинадцять спортсменів здобули вісім нагород та кубок за технічну підготовленість та волю до перемоги. А загалом столичні рефері підіймали руки юним самсонівцям більше трьох десятків разів.

Напружені поєдинки, важка перемога та безцінний досвід. Днями хмельницькі самсонівці знову відзначилися на Чемпіонаті України з рукопашного бою серед школярів. Цього разу місцеві спортсмени підкорювали столицю.

Хмельниччину на всеукраїнському рівні представляли більше десятка самсонівців. На усіх здобули вісім нагород та кубок за технічну підготовленість та волю до перемоги.

Таким здобутком у федерації задоволені, щоправда, зізнаються, могли виступити і краще.

З двома нагородами до Хмельницького повернувся Максим Шумейко. І у легкому, і у дозованому контактах юнак здобув свої медалі.

Наступний широкомасштабний чемпіонат України з рукопашного бою серед школярів відбудеться вже у травні. Фактично до того часу у самсонівців є змога проаналізувати помилки та повернутися додому з золотими нагородами.

 

" " " "