Хмельницькі школярі збирають гроші на коворкінг

1066

Артпростору тринадцятій школі… Хмельницькі школярі збирають гроші на коворкінг. Для цього написали проект з детальним кошторис, зняли відеоролик і навіть отримали перемогу у конкурсі, який провів Хмельницький молодіжний клуб розвитку. Останній, до речі, виділив стартові десять тисяч гривень переможцеві на втілення проекту у життя. Втім, це лише частина із необхідної кількості грошей. Решту збиратимуть в інтернеті.

Це спеціально знятий ролик, у котрому учні тринадцятої школи міста Хмельницького розповідають для чого їм потрібен «Арт-простір» у навчальному закладі. Тренінги, майстер-класи, кінопокази, творчі зустрічі – для таких заходів у школі просто немає місця.

Вільне приміщення для артпростору у школі є, а грошей для його облаштування – катма.

А це ноутбук, модульні стільці й багато іншого саме для ремонту. Увесь список із необхідним для арт простору можна знайти на сайті платформи GoFundEd, котра займається збором грошей від благодійників для шкільних проектів. Саме там, за допомогою Молодіжного клубу розвитку, розмістили проект тринадцятої школи.

Всього три десятки проектів вже  виставлялися на платформі, дев’яносто відсотків із них отримали заявлене фінансування від благодійників із всієї країни. Хмельницький молодіжний клуб розвитку, аби заохотити школярів та благодійників вже надав десять тисяч на рахунок проекту «Арт-простір».

На разі школі бракує ще двадцять сім тисяч гривень, аби мрія школярів втілилася у «Арт-простір».

 

" " " "