Хмельницькі тхеквондисти вибороли звання найкращих в Україні

879

Кілька десятків нагород та перші у підсумковому заліку. Хмельницькі тхеквондисти вибороли звання найкращих в Україні. Днями наші спортсмени взяли участь у командному чемпіонаті та кубку країни з тхеквондо, що проходили в Одесі. На обох змаганнях хмельницькі бійці стали чемпіонами.

У секцію тхеквондо Настя Горбачова прийшла ще десять років тому. З того часу, каже дівчина, жодного разу не пожалкувала, що обрала саме такий спорт.

Сьогодні Настя Горбачова вже восьмикратна чемпіонка України. Усіма перемогами, каже, завдячує тренеру, рідним та друзям.

Неабияк ця підтримка знадобилася Насті у Одесі. На чемпіонаті України вона не просто захистила звання чемпіонки, а й виконала нормативи майстра спорту.

Днями молоде покоління взяло участь у кубку країни з тхеквондо, що проходив в Одесі. У південній пальмірі хмельницькі тхеквондисти стали кращими.

Окрім кубку, в Одесі пройшов і чемпіонат країни. Там хмельницькі тхеквондисти також вибороли звання найкращих.

На усіх наші тхеквондисти вибороли кілька десятків нагород. Жартують, вже давно медалі не лічать одиницями.

Одеські змагання, по суті, – завершальні у цьогорічному сезоні тхеквондо, втім до кінця року у наших тхеквондистів є щонайменше ще два старти.

А окрім цього, одеські змагання були відбірковими до національної збірної. Тож тепер щонайменше десять хмельничан захищатимуть честь країни на міжнародному рівні.

" " " "