Яскраві діти України – відбіркові тури тривають.

1100

Маленькі зірки мають шанс на велике сценічне майбутнє. Вдруге в нашій області тривають відбіркові тури фестивалю «Яскраві діти України». Журі конкурсу  шукає талановитих дітей для участі в обласному змаганні. Цього разу свою творчу молодь демонстрували Красилів та Старокостянтинів.

Вдруге в нашій області тривають відбіркові тури фестивалю. Свято молодих та талановитих, під назвою «Яскраві діти України» вже у жовтні спалахне в обласному центрі грандіозним концертом та творчим змаганням. Переможець поїде до столиці для участі у супершоу. А поки журі  шукає яскраві таланти.  Відбірковий тур у Красилові подарував Хмельницькому фіналу юнака. Матвій Кондратюк переміг  суперників  та заспівав пісню про маму.

А от славне місто Старокостянтинів та його район представлятимуть дві співачки. Марійка Кривенко не лише активно займається вокалом.

До Хмельницького на фінал обласного конкурсу поїде і Каріна Ситник.

Дівчинка любить своє місто та залюбки розповідає його історію.

Великий фінал обласного відбору відбудеться з 12 по 14 жовтня в театрі ім. Старицького за участю зіркових гостей та професійного журі. Усі відбіркові тури проходять за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та фінансовій підтримці його благодійного фонду «Ми поруч». А головний приз для усіх учасників – це можливість потрапити на грандіозне вокальне шоу у столиці.

 

" " " "