Хмельницькі вогнеборці визначилися з кращою ланкою газодимозахисної служби

1045

10 жовтня на базі 3-го Державного пожежно-рятувального загону міста Нетішин відбулись обласні змагання ланок газодимозахисної служби оперативно-рятувальних підрозділів області. У змаганнях взяли участь 22 команди рятівників з усіх районів Хмельниччини.

Обласні змагання ланок газодимозахисної служби оперативно-рятувальних підрозділів області відбулись днями у Нетішині.

Завдання були досить складними. Спочатку рятувальники мали ліквідувати умовну пожежу на евакуювати матеріальні цінності. Все це потрібно було зробити у задимленому лабіринті теплодимокамери. Другим етапом була естафета з подоланням смуги перешкод. Третім завданням було проведення оперативного розгортання та рятування потерпілого з вікна третього поверху навчальної вежі. І все це потрібно було зробити якомога швидше та ще й у важкому спорядженні.

У напруженій і нелегкій боротьбі призові місця розподілили наступним чином: перше місце здобула команда 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Нетішин, срібло дісталось команді 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський, а бронзовим призером змагань стала команда 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Дунаївці.

 

" " " "