Хмельницький готовий до «MyFest». Організатори розповіли про новий фестиваль

1437

Сім локацій за одну добу. У Хмельницькому пройде перший «MyFest». Він –  нащадок  «GreenFest», головною метою якого було створення Молодіжного парку у Хмельницькому. Його проводили громадські діячі, а «MyFest» – творіння вже Управління молоді і спорту міськради. Концепцію дещо змінили, зокрема цьогоріч 30 червня хмельничани за добу зможуть відвідати одразу сім різнопланових локацій.

Із ранкової йоги о восьмій ранку розпочнеться перший «MyFest». Триватиме він фактично добу –  приблизно до шостої ранку першого липня – усю ніч транслюватимуть фільми просто неба. Передуватиме нічному кінопоказу робота семи локацій.

Передбачили організатори спеціальну зону розвитку. Там буде і квест, і спіддейтинг, і школа дебатів.

На спортивному майданчику планують показати якнайбільше різноманітних видів фізичної культури. Зокрема, використовуватимуть і акваторію Південного Бугу – залучатимуть веслувальників.

За одну добу тут вирішили охопити якнайбільше активностей. Буде ціла зона присвячена дитячому відпочинку, щоб хмельничанам будь-якого віку було весело. А от поціновувачам алкоголю на фестивалі буде нудно – його проводитимуть під безалкогольним лозунгом. Та під гарний музичний супровід. Для головної сцени підготували виступи справжніх зірок.

Завершать виступи різнопланові за звучанням «Карна» та Іван Наві. А ще так би мовити хедлайнером літературної сцени стане Любко Дереш.

" " " "