Хмельницький крізь об’єктив.

1286

Кращі з кращих. 21 вересня у місті стали відомі імена переможців конкурсу «Хмельницький крізь об’єктив». Цей конкурс присвячений 585-ій річниці міста Хмельницького і проходить вже тринадцятий рік поспіль. Заявки на участь розпочали приймати ще місяць тому.  Бажаючих позмагатися виявилося чимало. У чотирьох номінаціях приймало участь понад 40 людей. А от голосування за приз глядацьких симпатій триває і досі.

Тринадцятий конкурс «Хмельницький крізь об’єктив» завершився. Цього року була гідна боротьба між 46-ма учасниками, серед яких було 14 юних хмельничан. Загальна кількість запропонованих світлин на розгляд журі – понад 300. Для показу містянам відібрали лише 53 кращих. З них і обрали дев’ять переможців.

Окрім трьох номінацій і 9-и переможців, у конкурсі була окрема номінація – приз міського голови. В ній два учасника отримали перемогу – Василь Павлюк і Анастасія Потурняк.

Каміла Гаргай приймала участь в дитячій номінації «Мій Хмельницький». Перемоги не здобула, але залишилася задоволена можливістю стати учасником. Принаймні,  її світлину відібрали до 50-и кращих.

Ще одна номінація – приз глядацьких симпатій – залишилася без переможця, бо голосування ще триває. Потрібно прийти до музею-студії фотомистецтва, переглянути виставку світлин, написати, яка робота сподобалася найбільше і відправити папірець до скриньки. Результати стануть відомими вже 12 жовтня.

 

" " " "