Хмельницький район змагався у футболі

1075

Вже четвертий рік поспіль населені пункти Хмельницького району змагаються у футзалі. Так цьогоріч на перемогу претендували п’ять сіл – Мар’янівка, Олешин, Гвардійське, Пирогівці та Пархомівці. Самих команд-учасниць було трішки більше. Загалом, вісім збірних, де грали як хлопчики, так і дівчата, поділили на дві підгрупи – старшу та молодшу.

Мар’янівка, Олешин, Гвардійське, Пирогівці та Пархомівці. Днями п’ять сіл Хмельницького району змагалися у футзалі. Самих команд-учасниць було трішки більше, адже окремі населені пункти привезли і старших, і молодших футболістів. Фактично четвертий рік поспіль районний чемпіонат організовує благодійний фонд «Ми поруч». Тим саме об’єднує учнівську молодь та пропагує здоровий спосіб життя.

Цього року на перемогу претендували вісім збірних, у складах яких грали як хлопчики, так і дівчата. У молодшій та старшій підгрупах, до слова, дива не сталося. На першій сходинці кожної з них вкотре закріпилися гравці Мар’янівки.

Найважче, зізнаються молодші чемпіони, було грати зі збірною села Пархомівці. Насправді, суперник – не з простих, втім здолати його гравці Мар’янівки таки зуміли.

А ось старшим найважче дався Олешин. Фактично з цією командою, запевняють переможці, і розіграли долю золотих нагород.

А нещодавно свої сили команда Мар’янівки випробовувала у Новояворівську. До слова, поїздку туди також фінансував благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Щодо місцевого турніру – наступного року, запевняють організатори, збірні району об’єднають знову, вже у п’ятому ювілейному турнірі.

 

" " " "