«Хмельницькобленерго» — на шляху саморозвитку та вдосконалення

1478

 Принцип постійного цільового навчання у публічному акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго» є одним із фундаментальних. Ось і нещодавно з ініціативи Дирекції інформаційних технологій компанії відбулося заняття з керівниками сервісних центрів, провідними інженерами, контролерами та іншими працівниками напрямку енергозбуту її відокремлених структурних підрозділів. Тема — інформаційно-консультаційна діяльність задля поширення зручних сучасних електронних сервісів ПАТ «Хмельницькобленерго».

 В процесі навчання енергетики отримали від керівника Контакт-центру компанії Івана Глабчастого чимало корисних знань, які поліпшать їхню комунікацію зі споживачами та сервісну діяльність у районах електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» загалом.

А невдовзі у цих же стінах стартував інший, не менш важливий та корисний, семінар. Цього разу навчалися представники з якості у структурних та відокремлених підрозділах ПАТ «Хмельницькобленерго».

Як відомо, визначальним принципом діяльності ПАТ «Хмельницькобленерго» є його зорієнтованість на потреби та інтереси споживачів. Отож…

 Що ж, «Вік живи — вік учись!» — цього правила, як бачимо, дотримуються не лише мудрі люди, але й прогресивні компанії, які прагнуть саморозвитку та вдосконалення. Серед таких, безсумнівно, — і «Хмельницькобленерго».

" " " "