До Хмельницького з’їхалися військові кінологи

1506

Прикордонники, нацгвардійці, поліціянти, надзвичайники та Збройні Сили України. Днями до Хмельницького з’їхалися військові кінологи зі всієї країни. На базі академії Держприкордонслужби для них організували семінар «Племінна робота у службовій кінології». У рамках заходу силовики пройшли майстер-клас з дресирування тварин та зробили кілька лабораторних досліджень. Окрім того, більше шести десятків собаководів завітали до районної ветлікарні.

Днями до Хмельницького з’їхалися військові собаководи зі всієї країни. Для них на базі академії Держприкордонслужби організували семінар «Племінна робота у службовій кінології». Спершу силовикам показали майстер-клас з тренування тварин та кілька лабораторних досліджень, потім у районній ветлікарні говорили про профілактику захворювань.

Дізнатися більше про улюблену роботу захотіли не лише у Національній поліції, а й у інших силових структурах. Так на семінар до Хмельницького завітали більше шести десятків кінологів, серед них – прикордонники, нацгвардійці, надзвичайники та Збройні Сили України.

А ось українських рятувальників найбільше цікавило відтворення племінних собак. І не дивно, адже у Ромнах вони мають єдиний на усю службу розплідник чотирилапих помічників.

І насамкінець зустрічі військові кінологи завітали до районної ветлікарні. Тут говорили про актуальне – профілактику інфекційних захворювань у собак.

Насправді, наголошує пані Тетяна, ці хвороби повинні турбувати не лише військових кінологів, а й пересічних громадян. Хоча би тому, що на сьогодні Україна перебуває у трійці європейських лідерів за темпами поширення інфекцій.

" " " "