Хмельницькому естрадно-духовому оркестру – 26

1016

Українські та закордонні хіти у виконанні хмельницьких музикантів. У муніципальному естрадно-духовому оркестрі відзначають 26-ту річницю від заснування. Цього річ – у сімейному колі глядачів. Чи не кожен концерт колективу супроводжується аншлагом у глядацькій залі.

У міському будинку культури – яблуку ніде впасти. Люди зібралися, аби послухати черговий концерт Хмельницького естрадно-духового оркестру.

Солістка оркестру Марина Українець співає колискову зорі, котру присвятила своєму синові Даниїлу. Артистка працює у колективі вже шостий рік. За цей час вона виконала безліч творів, як українських композиторів, так і закордонних. Чи не кожен концерт колективу супроводжується аншлагом у глядацькій залі, не став виключенням і виступ, присвячений 26-й річниці заснування колективу.

За словами художнього керівника колективу Тараса Безнюка, працювати із творчими людьми і легко, і важко водночас. Однак, завдяки професіоналізму підлеглих завжди вдається знайти золоту середину, аби подільський глядач залишився задоволеним від побаченого та почутого.

Репертуар, котрий виконує колектив, різноманітний. Тут намагаються йти в ногу з часом, дарувати глядачам нові емоції від творів виконаних артистами та музикантами. Програма оркестру кілька років тому зазнала суттєвих змін.

Пані Лія Березюк намагається не пропускати мистецьких подій, котрі відбуваються у Хмельницькому. Жінка переконана – між артистами та глядачами є зв’язок, а емоції вони передають одне одному.

Хмельницький естрадно-духовий оркестр – це колектив майстрів своєї справи. Тутешні вокалісти, музиканти протягом багатьох років тішать хмельничан та гостей міста майстерним виконанням музичних творів. Обіцяють: 26 років колективу – це лише початок.

Зі своїми глядачами оркестранти добре знаються. Тож не оминають і прохань публіки про виконання того чи іншого твору.

" " " "