Хмельничанка Марина Бех-Романчук стала кращою легкоатлеткою в Україні

Спортсменка зі Хмельницького очолила список кращих спортсменів України

1007

Днями був оприлюднений список із десяти найкращих українських спортсменів 2020 року. Традиційно найкращих атлетів цьогорічного сезону обирала в ході голосування Експертна Рада Асоціації спортивних журналістів України, членами якої є 12 авторитетних спортивних журналістів України.

Очолила десятку кращих атлетів легкоатлетка зі Хмельницького Марина Бех-Романчук. При цьому кожен експерт називав свою десятку спортсменів, у якій першу сходинку займав спортсмен з десятьма балами, а десяту – з один відповідно. За результатами розгляду рішення кожного з експертів десятка кращих спортсменів України сезону 2020 року набула наступного вигляду:

1.Марина Бех-Романчук (легка атлетика)

2.Ярослава Магучіх (легка атлетика)

3.Олексій Новиков (стронгмен)

4.Ольга Харлан(фехтування)

5.Дмитро Підручний (біатлон)

6.Михайло Романчук (плавання)

7.Дар’я Білодід (дзюдо)

8.Семен Новиков (греко-римська боротьба)

9.Аліна Ягупова (баскетбол)

10.Юлія Левченко (легка атлетика)

За першість в рейтингу боролися дві чарівні укрїнські легкоатлетки – хмельничанка Марина Бех та дніпрянка Ярослава Магучіх. У загальному заліку спортсменки розділили лише три бали. Протягом 2020 року обидві легкоатлетки показали дуже хороші результати та майстерність, здобувши по дві перемоги в етапах “Діамантової ліги”. Окрім цього спортсменки очолили залік Світового туру у приміщенні (в стрибках у довжину та в стрибках у висоту відповідно).

Дивіться також: Авторська програма Богдана Любиченка “Спортцентр”. Випуск від 21 грудня

Слід зазначити, що крім хмельничанки Марини Бех-Романчук у десятку кращих Українських спортсменів увійшов також її чоловік – плавець Михайло Романчук, котрий посів шосту сходинку в рейтингу.

" " " "