Хмельничанка Марина Бех-Романчук отримала відзнаку з рук Сергія Бубки

Хмельницьку легкоатлетку та її тренера визнали кращими в Україні

1759

Хмельницька стрибунка у довжину Марина Бех-Романчук та її тренер Вадим Крушинський одержали відзнаки кращої спортсменки та кращого тренера жовтня. Разом із ними віншували також кращу спортсменку серпня дзюдоїстку Дар’ю Білодід та її тренерів, йдеться у повідомленні прес-служби Національного олімпійського комітету.

Читайте також: Легкоатлетка із Хмельницького Марина Бех-Романчук здобула срібло на чемпіонаті світу

Відзнаки спортсменкам та їхнім тренерам вручав голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Говорячи про здобутки нашої землячки, голова НОК зазначив, що Марина, незважаючи на те, що мала проблеми зі здоров’ям, впевнено здолала 6,92 метра в стрибках у довжину на чемпіонаті світу, який проходив у Катарі. Сконцентрувавши усю волю до перемоги, Марина показала рекордний для себе результат у цьому сезоні. Цього вистачило, аби здобути “срібло” світової першості.

Однак і тренер спортсменки Вадим Крушинський, і вона сама вірять, що незабаром їй скориться і найвища сходинка п’єдесталу. Адже крім наставника, який упевнено веде її до перемог, у Марини є ще й інший потужний мотиватор – її чоловік Михайло Романчук, який теж зовсім нещодавно виборов “золото” і “срібло” у двох дисциплінах на етапі Кубку Світу з плавання.

" " " "