Хмельничанка стала чемпіонкою України з боксу

713

Перший у цьому році старт і перші перемоги. Хмельничани на чемпіонаті України з боксу завоювали шість нагород. Змагання пройшли у місті Чернівці і стали першими у 2021 році, які знову об’єднали сотні боксерів на ринзі. Спортивну честь Хмельниччини захищали два десятки бійців. Це – боксери з Шепетівки, Кам’янця та самого обласного центру.

У цій дівчині вдало поєднуються краса та сила, грація та відвага. Настя Лісінська – професійна боксерка.У, на перший погляд, нежіночий вид спорту, прийшла кілька років тому. Виснажливі тренування та сталевий характер вже дали результат. Спортсменка – неодноразова чемпіонка турнірів різного рівня. Вкотре титул кращої боксери України дівчина підтвердила у Чернівцях.

Анастасія Лісінська знову стала чемпіонкою України. Разом з тим, боксерка підтвердила право участі на чемпіонаті Європи, який запланували на кінець весни.

До золотої нагороди у Чернівцях йшов і Максим Драч. Мав два виснажливих поєдинки. До перемоги, розповідає, не вистачило півкроку.

Максим повернувся бронзовим призером. А загалом спортивну честь Хмельниччини захищали два десятки бійців. Це – боксери з Шепетівки, Кам’янця та самого обласного центру. На усіх вибороли одне перше місце та п’ять третіх.

Результатом втішені, кажуть у обласній федерації боксу. Зважаючи на карантин, команда показала максимум. До того ж це – перші змагання употочному році, які знову об’єднали сотні боксерів на одному ринзі.

Любителів боксу наступного тижня збирає вже Хмельницький. У місті пройде обласний турнір. За його підсумками обласна федерація сформує команду, яка буде захищати спортивну честь Хмельниччини на всеукраїнському рівні.

" " " "