Витягли з “того світу”: на Хмельниччині поліцейські врятували чоловіка від суїциду

У Старосинявському районі правоохоронці врятували чоловіка, котрий наковтався таблеток аби звести рахунки зі власним життям

1816

На Хмельниччині поліцейські надали домедичну допомогу та викликали лікарів чоловікові, котрий намагався вчинити самогубство. Про це розповіли на “Фейсбук-сторінці” Поліцейських офіцерів громад в Хмельницькій області.

Відомо, що перед відчайдушним кроком житель села Нова Синявка зателефонував до поліцейського офіцера Старосинявської територіальної громади та повідомив, що хоче звести рахунки зі власним життям.

Реакція з боку старосинявських правоохоронців була миттєва. Поліцейські офіцери громади як найшвидше виїхали до місця проживання громадянина. Вже на місці події правоохоронці ззовні не дочекалися жодної реакції на заклики від власника оселі, тож вирішили пробратися в будинок. Там поліцейські виявили чоловіка на підлозі у непритомному стані, а поруч із ним згорток з таблетками.

Читайте також: У Хмельницькому правоохоронці врятували чоловіка від самогубства

Полісмени терміново надали потерпілому домедичну допомогу, паралельно з цим викликавши лікарів. Медики госпіталізували громадянина. Відомо, що наразі його життю нічого не загрожує.

" " " "