Хмельничанка змагається за звання найкрасивішої баскетболістки

1664

«Баскетбольна весна 2020». Країна обирає найкрасивішу професійну баскетболістку. Фотоконкурс проводить Федерація баскетболу України. Саме на її офіційній сторінці голосують за найвродливішу гравчиню. Участь у конкурсі беруть семеро дівчат. Серед них хмельничанка Ірина Доровська.

Для Ірини Доровської – це перший у житті конкурс краси. Ні в школі, ні в роки студентства участі у подібних не брала. Зізнається, була сором’язливою. А тому на сцену не заманили б і калачем. Позмагатися за статус найкрасивішої Іра ризикнула вже у дорослому віці.

Фотоконкурс «Баскетбольна весна 2020» проводить Федерація баскетболу України. Саме на її офіційній сторінці вся країна обирає найкрасивішу професійну баскетболістку.

Стартував конкурс 12-го травня, саме у день народження Іри. І став, жартує дівчина, своєрідним подарунком. Онлайн-голосування триває і зараз. Завершиться воно 25 –го травня. Потім свій вердикт винесуть журі.

Підтримати Іру може кожен. Для цього потрібно зайти на сайт Федерації баскетболу України та віддати свій голос за хмельничанку.

" " " "