Коли і як відкриють дитячі садочки у Хмельницькому

1976

Кабінет міністрів України дозволив із 25 травня відкрити заклади дошкільної освіти, проте відповідне рішення у кожній області приймає комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій залежно від епідеміологічної ситуації. Чи відкриються садочки у Хмельницькому ?

З 25 травня мають запрацювати дитячі садки, але не всі і за певних умов. Про це повідомили у МОЗ. Хоч уряд і дозволив відкрити дитсадки, але у кожній області рішення про це буде ухвалювати комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше говорилось, що у групі має бути не більше як 10 дітей, але яким чином цих дітей обирати – не роз’яснили. У міському департаменті освіти кажуть, якщо комісії з питань техногенно-екологічної безпеки дадуть добро на відкриття садочків – дітей прийматимуть усіх.

Розпорядок дня у садочках буде змінений, дітям додадуть якомога більше прогулянок на свіжому повітрі. Приймаючи малюків у садок їм вимірюватимуть температуру і робитимуть це кожні 4 години. Крім того, в департаменті кажуть – планують закупити лампи для кварцування кімнат у дошкільних закладах.

" " " "