Хмельничани – одні з кращих у дитячому футболі

844

«Зорі Карпат». Хмельничани стали одними з кращих у дитячому футболі. Традиційно, літній Кубок проходив у Буковелі. Цього року, зважаючи на карантин, згуртував всього кілька десятків команд. Минулоріч учасників було значно більше. У 2020-му деякі збірні або ще не відновили тренування, або досі невиїзні з областей. Як грали хмельничани, чим відзначилися та які плани на літній спортивний сезон мають ?

Спорт у поєднанні з відпочинком. Хмельничани взяли участь у традиційному щорічному турнірі «Зорі Карпат». Змагання мали б відбутися трішки раніше, втім через карантин їх перенесли. Вплинула ситуація і на кількість учасників. Минулого року претендентів на перемогу було дещо більше.

Попри карантин, «Зорі Карпат» згуртували кілька десятків команд. Були учасники з Одеської, Львівської, Івано-Франківської та інших областей. За перемогу змагалися і хмельничани.

Дещо більше учасників очікують у Чорноморську. Це – також традиційний літній турнір, який влаштовують новаторівці. Цього року він стартує на початку серпня.

На турнір у Чорноморську подали заявки вже кілька десятків команд. До традиційних «Новатора», «Чемпіона» чи «Баштанки» додалися нові збірні, які учасниками стають вперше.

На позитивний результат новаторівці не просто сподіваються, а й готуються. У період між змаганнями – тренування не у повну силу, перед турнірами – ледь не щодня.

Цього достатньо, аби перевірити команду на міцність та підготувати до турніру. Наступні змагання – у Чорноморську, а далі хмельницьких футболістів чекають на Кубку Динамо у столиці.

 

" " " "