Хмельничани стали чемпіонами України з джиу-джитсу

768

Три золотих, стільки ж срібних та одна бронзова нагорода. Хмельничани стали чемпіонами України з джиу-джитсу. Турнір проходив у Кривому Розі. Туди на змагання з’їхалися спортсмени звідусіль. Хмельниччину представляли десять джитсерів. На усіх вони здобули сім нагород, а дехто навіть увійшов до складу національної збірної.

Кращі у спорті. Хмельничани стали чемпіонами України з джиу-джитсу. Турнір проходив у Кривому Розі. Туди на змагання з’їхалися спортсмени звідусіль. Хмельниччину представляли десять джитсерів.

Хмельничани на десятьох здобули сім нагород – 3 золота, 3 срібла та одну бронзу.Перемог могло бути значно більше, втім чемпіонат був тільки для молоді, юніорів та дорослих. Через пандемію дитячий турнір переносили вже двічі.

Якщо дитячий турнір все ж проведуть до кінця поточного року, то хмельничани заявляться чималою командою. На чемпіонат у Кривий Ріг дорослі швидше їздили у розвідку. Боролися не у класичному бразильському джиу-джитсу, а й одній з версій. В Україні вона практикується давно, у Хмельницькому поки що ні.

Щодо національної збірної. Шестеро хмельничан, які вибороли золоті та срібні нагороди,вже увійшли до складу. Наступного року, якщо ситуація у світі стабілізується, вони представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях.

" " " "