Хмельничани стали кращими на «Соколятах України»

666

Тиждень – у казармі! Хмельничани повернулися з всеукраїнських змагань «Соколята України». Традиційно, проходив турнір у Житомирі. Туди подільські спортсмени поїхали двома командами. Перша – зі Старокостянтинова. Друга – з самого обласного центру.

Смуга перешкод, підтягування та підйом з переворотом, крос, стрільба та рукопашний бій. У Житомирі пройшли всеукраїнські змагання з оборонно-прикладного п’ятиборства «Соколята України». Участь у турнірі взяли вісім команд, дві з яких з Хмельниччини. Перша – зі Старокостянтинова. Друга – з самого обласного центру.

Для Олександра Школьника «Соколята України» вже треті. У попередніх турнірах, розповідає, був переможцем. Кращим у рукопашному бою став і цього року.

А ось для Ростислава Дуди «Соколята України» – перші, втім вдалі. Юнак став чемпіоном з рукопашного бою. Окрім цього, завоював друге місце у стрільбі.

Інші спортсмени також себе показали гідно. Окрім трьох етапних кубків – з рукопашного бою, стрільби та смуги перешкод, додому привезли ще й перехідний.

Тож, завдання на два наступних роки – очевидне – двічі стати кращими та залишити кубок вдома. А поки ж хмельничани готуються до наступного турніру. На Покрови чемпіонат України з козацького двобою прийматиме столиця.

" " " "