Що найперше зробив поліцейський, який повернувся у Хмельницький зі Сходу: друзі не повірили очам

Учора, 9 жовтня, до Хмельницького повернулась чергова ротація поліцейських, які несли службу в зоні ООС

1300

Зведений загін поліцейських із 25 бійців учора благополучно прибув у рідний Хмельницький. Усі хлопці повернулись живими і здоровими після двомісячного перебування у зоні ООС на Донбасі, інформує прес-служба обласного управління поліції.

Там вони, разом зі своїми колегами із Донеччини, забезпечували охорону правопорядку в регіоні, де тривають військові дії.

Зустрічати прибулих вийшли всі колеги, які на той час були вільні від служби. Прибув також керівник обласної поліції Анатолій Щадило. Він особисто привітав кожного бійця зі щасливим поверненням, а також побажав усім присутнім благополуччя і миру.

“Найголовніше, що вони усі повернулися живі, здорові і неушкоджені. Їх тут чекають сім’ї.  Дуже хочеться, щоб в Україні нарешті наступив мир і хлопцям більше не доводилося їхати на Схід”, – наголосив очільник обласної поліції.

У канву традиційного, у таких випадках, офіціозу вплелася ще й нетрадиційна, але дуже світла нитка. Один із прибулих поліцейських, вирішив перед усіма освідчитись своїй коханій дівчині. Спеціально для такого урочистого випадку патрульний поліцейський Олег Лучко запасся обручкою та оберемком червоних троянд.

Дівчина, яка прийшла зустрічати свого хлопця, не очікувала такого повороту і була край розчулена та, звісно, не відмовила герою.

Усі присутні зустріли її “так” голосними оплесками та привітали майбутнє щасливе подружжя.

" " " "