Хмельничанин став чемпіоном України з тенісу

1050

Роки тренувань та наполегливої праці. Хмельничанин Нікіта Білозерцев став чемпіоном України з тенісу. Юнак переміг у віковій категорії до 12-ти років. У фінальному поєдинку тенісист протистояв супернику з Івано-Франківська. До цього матчу хмельничанин з франківцем вже грали, втім виграти нашому спортсмену не вдавалося жодного разу.

Чемпіони серед нас. Хмельничанин Нікіта Білозерцев став першим на чемпіонаті України з тенісу. Юнак переміг у віковій категорії до 12-ти років.

До чемпіонату України Нікіта Білозерцев готувався не рік чи два. Йому 12 років, а тенісом займається з п’яти. Тобто спортсмен грає вже сім років. На період карантину тренування, каже наставниця, дещо призупинили, втім повністю підготовку до найважливішого старту не скасовували.

Роки тренувань та наполегливої праці дали гарні результати. Нікіта Білозерцеввперше в історії міста став чемпіоном України з тенісу.

У фінальному поєдинку тенісист протистояв супернику з Івано-Франківська. До цього матчу хмельничанин з францівцем вже грали, втім перемогти нашому спортсмену не вдавалося жодного разу. На чемпіонаті України фортуна була на його стороні. Впевненості додавав і козир Нікіти.

Особлива фішка, роки тренувань та впевненість у своїх силах. У комплексі все це допомогло хмельничанину відзначитися на рівні країни. Велику перемогу, бо ж поки що вона найважливіша у житті Нікіти, тенісист не привласнює собі. До його чемпіонства чимало зусиль доклали найрідніші люди.

Дякувати своїй підтримці та опорі Нікіта буде ще не один раз, бо ж на досягнутому не зупиняється. Ще не оговтавшись від чемпіонату України, тенісист готується до наступних важливих стартів.

" " " "