У Волочиську відзначили день ветеринарної медицини

1907

Медицина лікує людину, а ветеринарія – людство. Напередодні свята дня працівника ветеринарної медицини,  котре в Україні відзначають дев’ятого серпня, слова подяки в свою адресу почули ветеринари Волочиського району. На святі були присутні як  працівники служби, так і ветерани, котрі відали цій професії десятки років життя.

Віктор Володимирович ветеринарним лікарем працює  понад тридцять років. В його сім’ї ця професія є особливою, адже не одне покоління займається саме турботою та лікуванням тварин.

У другу неділю серпня ці люди будуть святкувати своє професійне свято. На урочистостях були присутні як теперішні працівники, так і ветерани ветеринарії. Петро Іванович вже не працює, проте свого часу був ветеринаром сорок років. Чоловік із сльозами на очах згадує той момент, коли вирішив обрати  для себе саме цю спеціальність.

Цього року окрім звичної роботи на  працівників районного управління держпродспоживслужби була покладено завдання щодо протидії коронавірусу. Керівництво  запевняє, превентивні заходи у районі проводяться постійно.

Прийшли привітати ветеринарів  керівництво міста та району. Долучилися до святкування і помічники народного депутата Сергія Лабазюка. Найкращих спеціалістів нагородили відзнаками та преміями.

" " " "