Хмельничанин вбив співмешканку і тримав труп у квартирі понад тиждень

673

Зізнатися у скоєному, чоловіка змусив батько.

Про це повідомляють в пресслужбі Національної поліції у Хмельницькій області.

«Повідомлення до поліції надійшло в обідню пору 24 листопада. Зізнатися правоохоронцям підозрюваного вмовив його батько, який першим дізнався про те, що сталося», – інформують в поліції.

Злочин скоєно у Хмельницькому, на проспекті Миру. Слідчо-оперативна група, котра терміново виїхала на виклик, у квартирі виявила мішок, перемотаний скотчем. У ньому було тіло 40-річної жінки, співмешканки підозрюваного.

Експерт, попередньо встановив, що загибла померла більше тижня тому.

Як встановлено у ході слідства, у день злочину підозрюваний із померлою разом розпивали спиртне та вживали наркотики, згодом між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. 50-річний затриманий сильно побив співмешканку, від отриманих травм вона померла.

Побоюючись ув’язнення, підозрюваний заховав труп в мішок та щільно замотав скотчем. Відомо, що злочинець вже мав умовний термін покарання.

Понад тиждень чоловік приховував злочин, доки його батько не дізнався про скоєне та змусив повідомити поліцію.

«Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) КК України. За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення», – зазначають в поліції.

" " " "