Хмельниччина сьогодні прощатиметься із бійцем Максимом Кондратюком: де можна буде віддати шану герою

1286

Сьогодні, 17 вересня, подільська земля прощатиметься зі ще одним своїм героєм. Його серце зупинилось у Харківському військовому шпиталі три дні тому, 14 вересня. І от сьогодні його навіки прийме в свої обійми рідна земля.

26-річний старший сержант із Хмельниччини не зміг вистояти у двобої зі смертю після важких вогнепальних осколкових поранень. У повідомленні Командування Сил спеціальних операцій ЗС України, опублікованому 14 вересня, у день смерті бійця, йдеться про те, що Максим Кондратюк одержав смертельне поранення 10 числа. Біда сталася під час виконання бойового завдання.

Чотири доби, сповнені тривоги і надії, лікарі боролися за життя молодого чоловіка. Та, на жаль, отримані поранення не залишили йому шансів, і Максим відійшов за вічну межу.

Він уже ніколи не повернеться додому живим. Не привітає батьків, не обніме молоду дружину, не приголубить маленьку донечку. Не втілить нічиїх мрій та не зробить тисячі справ, що зазвичай виношують у планах його однолітки. Він назавжди залишиться 26-річним.

Попрощатися з героєм-земляком можна буде сьогодні у Красилові. О13.00 на центральній площі міста розпочнеться прощання з Максимом Кондратюком.

Нагадаємо, наприкінці липня у Шепетівці відкрилась виставка, присвячена Іловайському котлу.

" " " "