Хмельниччина у зоні ризику: двом пацієнтам роблять тест на COVID-19

Тести на коронавірус проводитимуть у Хмельницькій обласній інфекційній лікарні

72025

Чоловік, котрий нещодавно повернувся з Чехії звернувся до лікарні із симптомами ГРВІ. В інфекційному відділенні Ізяславської міськрайлікарні спочатку лікувався амбулаторно, але згодом хворого ізолювали  в окремий бокс. Через схожі симптоми з коронавірусною інфекцією, медпрацівники взяли у пацієнта необхідні матеріали  на аналіз для перевірки на COVID-19.

Наразі кров мешканця Ізяслава везуть на перевірку до Хмельницької обласної інфекційної лікарні.  Тим часом пацієнт перебуває в Ізяславі під ретельним наглядом лікарів, які забезпечені усіма необхідними засобами лікування.

Окрім того, напередодні від двохстороннього запалення легенів померла 47-річна жителька села Магнишівка, Ярмолинецького району. Хвора перебувала у реанімаційній палаті  інфекційного відділення Ярмолинецької райлікарні. На жаль, медикам не вдалося врятувати пацієнтку. Головна лікарка Альона Соломон розповіла, що потерпіла  хворіла гіпертонічною хворобою, а через скрутне фінансове становище від грипу тривалий час лікувалася вдома. Жінка за межі області не виїжджала та з імовірними хворими на коронавірус не контактувала. У хворої також відібрали  аналізи для перевірки на COVID-19 і очікують результати.

" " " "