Корона-гумор – огляд найпопулярніших мемів, пов’язаних з коронавірусом.

1498

 Гумор проти епідемії і паніки. Від початку карантинних заходів в Україні соцмережі вибухнули саркастичними мемами, в яких висміюється реакція громадян на ізоляцію, продовольчий ажіотаж і дії влади, спрямовані на зупинення поширення інфекції. А ще у Ютубі набирають популярності пісні про коронавірус. Що це – сміх крізь сльози, або легковажне ставлення до загрози? 

 Гумором і піснею по епідемії! Короновірус надихув увесь світ до створення пісень. І українці не вийняток. В Ютубі набирає популярності композиція МС Петра із назвою «Коронавірус в Україні». Аби не захворіти, виконавець рекомендує дотримуватися спеціальної дієти. За тиждень трек набрав майже 50 тисяч переглядів.

 А тут виконавець «Яцишин» порівнює кохання до дівчини із коронавірусом. Композицію переглянули 12 тисяч людей.

 А це вже гостросоціальний реп із добіркою найпоширеніх фраз про недугу від каналу із назвою «Влад Кріпак».

 І таких композицій на просторах Інтернету, хоч греблею гати. Утім, найбурхливіша реакція на епідемію відбулася у ФБ. Сторінки дописувачів і пабліків рясніють саркастичними мемами про продовольчий ажіотаж….. А тут громада висловлює думку про карантин у школах…

 А це вже спроба організувати дозвілля в умовах закриття місць громадського харчування.

А ще звісно про паніку…. Та мабуть найбільше жартів про вимушену ізоляцію:

Кандидантка психологічних наук Тетяна Матвійчук каже, жарти про не смішне, а навіть страшне, це нормальна захисна реакція психіки людини на стрес.

 Психологиня каже, ізоляція та обмеження в пересуванні для людини – серйозне випробування. Більше того, пересидіти безболісно карантин зможуть не усі.

 А ще психолог не виключає, що карантин може вплинути на збільшення випадків родинного насилля. Утім, уникнути конфліктів можливо. Найкраща профілактика сварок – це самозайнятість.

 А от перегляд новин психологиня рекомендує обмежити. Бо часто-густо саме ЗМІ тільки сприяють підвищенню рівня тривожності, а, відповідно, і агресії. І, звісно, більше жартувати і співати.

 Словом, не порушуйте карантинних правил, займайтеся улюбленою справою, співайте, жартуйте і зберігайте спокій.

" " " "