Хмельниччина в обличчях. Сьогодні про людей із Старокостянтинівщини

702

Наш телеканал продовжує цикл сюжетів про людей у професії. Кожен із них вніс свій вклад у розвиток того чи іншого регіону області. Сьогодні ми розповідаємо про людей Старокостянтинівського району. Це військові, правники, спортсмени, аграрії – люди, які працюють для людей і для держави.

Спадковий військовий, який у армії вже майже три десятки років. Олег Рожков обіймає посаду командира однієї із військових частин у Старокостянтинові. Зараз в нього у підпорядкуванні близько 400 чоловік особового складу.На цій посаді Олег вже 7 років.

Розпочала із низів та пройшла всі щаблі кар’єрної драбини. Пані Оксана наразі обіймає посаду територіального менеджера «Укрпошти» у Старокостянтинові. У її підпорядкуванні усі поштові відділення трьох районів.  Найбільше, зізнається, хочеться змінити життя селян.

Сергій Слюсарчук майже все життя відав служінню українському народові. Доволі тривалий термін боровся із організованою злочинністю. Очолював районні відділи поліції. Зараз займається адвокатською діяльністю. Прагне допомагати людям. Переконує, адвокат – це той самий лікар.

Тридцять років свого життя  віддав учням та вихованню спортсменів. Ігор Головня у професії вчитель фізичної культури вже майже тридцять років, 26-ть з яких пропрацював в одному  закладі. За його плечима вихованці, які досягли гарних результатів у спорті. Каже, наразі ця галузь  фінансується за принципом залишковості.

 

" " " "