Мешканка Нетішина, яка задушила свою новонароджену донечку, сяде за грати

Апеляційний суд скасував попередній вирок, який прокуратура вважала надто м'яким

844

На Хмельниччині засудили молоду мешканку Нетішина, яка в минулому році вбила своє новонароджене немовля. Спочатку суд призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим терміном, але прокуратура оскаржила його, оскільки вважала такий вирок надто м’яким. Про це розповідає прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Подія трапилася у серпні минулого року. До того жінка дізналася про свою вагітність. Яка була для неї не бажаною. Тоді дівчина вирішила приховати своє положення від всіх: друзів, батьків і тим паче лікарів. Протягом усіх 9 місяців вагітності вона не отримувала належного нагляду та медичної допомоги, однак при цьому чудом зуміла народити цілком здорову дівчинку самостійно. Але на цьому чудо закінчилось. Після пологів породілля перекрила кисень новонародженій дівчинці, через що та померла від механічної асфіксії.

Аби приховати свій злочин, жінка сховала тіло немовляти у кімнаті гуртожитку, в якому проживала. Потім її стан здоров’я погіршився і її доставили до лікарні.

Читайте також: У Хмельницькому мати звинуватила батька у зникненні доньки: що з’ясувала поліція

Як мі зазначали вище, спочатку суд призначив зловмисниці покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки з іспитовим терміном. Такий вирок прокуратура вважала занадто м’яким, тож подала апеляцію. Тепер засуджена відбуватиме покарання тільки у вигляді позбавлення волі.

" " " "