Хмельниччина жнивує. У Групі компаній «VITAGRO» збирають пізні  сільськогосподарські культури

373

Хмельниччина продовжує збирати пізні сільськогосподарські культури. Наразі фахівці Групі компаній «VITAGRO» трудяться кожної погожої днини на полях та у садках аби зібрати якісний врожай. Зараз у активній фазі копання цукрового буряка, обмолот соняшнику та сої. А ще збір яблук та груш.

Рекордні показники маємо зі збору ранніх зернових культур. Цього року наша країна побила вперше за 30 років незалежності намолотила 44 мільйони тон збіжжя. Проте битва за урожай ще не завершилася – наразі аграрії активно збирають цукровий буряк.

Наразі аграрії у швидкому темпі збирають врожай сої. Кажуть, потрібно користатися погодою аби встигнути до дощів. Тоді менше затрат піде на сушіння цієї культури. В підпорядкуванні агронома Віктора Чорного є майже чотири з половиною тисячі гектарів землі. Більше як вісімсот з яких займають посіви сої.

Окрім роботи на полях працівники Групи компаній «VITAGRO» із ранку до вечора збирають врожай яблук. Цей фрукт цього року гарно порадував своєю врожайністю та якістю, додає Петро Лабазюк.

На черзі у аграріїв збір кукурудзи та підготовка до нового сезону.

 

" " " "