Хмельниччинна “не дотягує” до середнього рівня вуличної злочинності

В області спостерігається тенденція до зменшення вуличних злочинів

989

Хмельниччина, на загальному українському тлі, виглядає доволі спокійним регіоном. У нашій області показник кількості вуличних злочинів відчутно нижчий за відповідний середній  показник по Україні.

Так в Україні цей показник становить 100 випадків на 10 тисяч населення, а в нашій області – лише 77 на 10 тисяч. Така позитивна статистика свідчить, що в нашій області ефективно працює поліція. Про це заявив, виступаючи на колегії Головного управління МВС начальник обласної поліції Анатолій Щадило.

Ще один позитивний момент, озвучений головним поліцейським області – місце, яке посідає наша область за ефективністю у боротьбі та профілактиці вуличних злочинів. Хмельниччина посіла за цим показником високу третю позицію в державі. При цьому Хмельницький став абсолютним лідером за рейтингом безпечності обласних центрів.

Таких показників вдалося досягти завдяки правильному кадровому підбору у лави поліції, а також ефективній роботі поліцейських усіх ланок, переконаний очільник правоохоронців області. А крім того, велику роль відіграють також тісні зв’язки правоохоронців із органами місцевої влади і громадськістю області.

" " " "