ХМЕЛЬНИЧИНА У ЖОВТІЙ ЗОНІ

267

Хмельниччина переходить у жовту зону. До червоної наша область потрапила 30 жовтня. Проте показники, які фіксують лікарі, свідчать – захворюваність на коронавірус дещо зменшилась.

В області циркулює штам Дельта. Про це на черговому брифінгу розповів керівник центру контролю хвороб Микола Габрикевич.

Із 15 грудня Хмельниччина у жовтій зоні. Адже показники захворюваності дещо змінились. Тепер міський транспорт має право перевозити пасажирів стоячи. Ряд змін торкнулись і підприємців.

Захворюваність на ковід знизилась у порівнянні з піком майже втричі. Проте лабораторія продовжує працювати у посиленому режимі. Адже частину із досліджень люди роблять через карантинні вимоги.

У передсвятковий час важливо дотримуватись карантинних обмежень. Тому усі новорічні ранки у дошкільних та шкільних навчальних закладах мають проходити із дотриманням чинних вимог.

41 відсоток дорослого населення уже отримав щеплення двома дозами. Відтепер вірусологічна лабораторія отримала технічну можливість вносити  результати ПЛР –тесту в додаток ДІЯ. Дійсний він протягом 72 годин.

" " " "