Не навчило: на Шепетівщині чоловік вдруге за тиждень попався п’яним за кермом

417

Тепер 28-річному шепетівчанину загрожує чималенький штраф і позбавлення права керування транспортним засобом строком на 3 роки.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

“Вчора, 14 грудня, близько опівночі у Шепетівці по вул. Героїв Небесної Сотні патрульна поліція зупинила автомобіль ВАЗ 2102, водій якого порушив ПДР”, – інформують в поліції.

Чоловік  також не мав при собі водійських прав і до всього цього ще й був напідпитку.  Інспектори з’ясували, що цього самого водія патрульні зупиняли три дні тому на вулиці Валі Котика. Тоді чоловік пройшов медичний огляд на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі, де прилад зафіксував 0,77 проміле. Цей результат утричі перевищив допустиму норму. У зв’язку з цим правоохоронці тоді склали на нього адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Цього ж разу водій відмовився проходити медичний огляд на стан сп’яніння. Тож на чоловіка, в присутності двох свідків, інспектори склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 130, а також виписали постанову по ст. 126 КУпАП — Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів.

Тепер водію доведеться сплатити чималий штраф, а також чоловіка позбавлять права керування транспортним засобом строком три роки.

" " " "